Subiecte admitere Facultatea de Arhitectura – UAUIM – 2014


Subiecte examen de admitere Facultatea de Arhitectura - UAUIM (Ion Mincu) - 2014 - 01

Curs desen de pregatire pentru examenul de admitere Facultatea de Arhitectura Uauim (Ion Mincu)

Subiecte examen de admitere Facultatea de Arhitectura - UAUIM (Ion Mincu) - 2014 - 03 Subiecte examen de admitere Facultatea de Arhitectura - UAUIM (Ion Mincu) - 2014 - 04

Subiecte admitere Facultatea de Arhitectura – UAUIM – 2014

12 Responses to Subiecte admitere Facultatea de Arhitectura – UAUIM – 2014

    • tudorcotitosu says:

      Nu mi se par asa grele. Copmarativ cu anii anteriori as zice ca sunt mai usoare!!

      • Mihaela says:

        Da,usoaredar………cand sunt grele ne concentram si lucram bine.Cand sunt usoare gresim copilareste,ne pierdem atentia. zic eu

      • anonim says:

        nu sunt deloc mai usoare ! comparati perspectiva din aces an, cu cea de anul trecut..ca sa nu mai vorbim de acel ceas banal !

      • tudorcotitosu says:

        Raman la parerea mea. A fost cel mai usor examen din ultimii ani. Si din cate am observat foarte multi sustin acest lucru.

  1. anonim says:

    Eu nu inteleg , cum ai ajuns tu sa postezi subiectul de admitere pe data de 3 sept. cand admiterea avea loc pe 4…

    • tudorcotitosu says:

      Salut,
      Trecand peste modul de ardesare cam “agresiv” iti voi raspunde foarte calm la aceasta intrebare. Daca nu te-ai precipita sa tragi concluzii si ai fi intrebat (nimeni nu le stie pe toate) un specialist ai fi aflat ca se poate modifica oricand data de publicare a unui post indiferent de data reala cand acesta a fost postat. Sau pot sa postez astazi un titlu de aticol si apoi (oricand) sa modific (editez/adaug poze, etc.) la acel post. Titlul a fost postat aseara iar astazi in jurul orei 13.00 au fost adaugate pozele.
      So, calm down!

  2. mihai says:

    cand au fost postate subiectele?

    • tudorcotitosu says:

      Subiectele au fost postate in jurul orei 13.00 (vezi si raspunsul meu la postul anterior).

      • anonim says:

        Atuncea mi datu voie “sa va intreb”( sa nu fie prea agresiv nu de alta) de ce v-ati complica printr-o asa procedura cand ar fi fost acelasi rezultat neurmat de intrigi daca ar fi postat pe data de “4”

      • tudorcotitosu says:

        Nu m-am complicat deloc. A fost o optiune de optimizare a articolului la cautarile pe Google. Lumea incepe sa caute subiectele pe Google imediat dupa inceperea examenului. Astfel, Google va pozitiona mai sus paginile care au cuvintele cheie : subiecte, examen, admitere, arhitectura, 2014, etc. Roboti de cautare (gen Google) au nevoie de ceva timp pentu a inregistra (indexa) aceste cuvinte cheie. Asa ca, daca lansezi o postare cu aceste cuvinte cheie pe 1 Septembrie ea va fi mai bine plasata la cautarea pe Google pe data de 4 Septembrie (cel putin teoretic, daca roboti Google au indexat articolul respectiv). Apoi, poti sa faci oricate update-uri la postarea respectiva (inclusive sa adaugi poze pe 4 septembrie). Cu aceste explicatii (nu sunt specialist in optimizare Google, dar asa vad eu lucrurile), sper sa inchidem subiectul.
        In alta ordine de idei, credeti ca daca as fi avut subiectele cu o zi inainte, le-as fi postat pe blog (LOGIC vorbind)?!?!?

  3. Mihaela says:

    revin cu o intrebare..spuneti-mi va rog cat pierd la subiectul 1 daca biserica maramureseana este construita din barne rotunde.Nu stiu cum am facut asta.Am sesizat,dar prea tarziu sa mai modific. va multumesc

Leave a comment